Deelnemer worden

Als deelnemer van TGCR bent u verzekerd dat, wanneer uw onderneming in staat van onvermogen komt te verkeren uw klanten verzekerd zijn dat zij tot een gemaximaliseerd bedrag schadeloos worden gesteld. Klanten die reeds op bestemming zijn hebben de zekerheid dat zij hun vakantie kunnen voortzetten dan wel zorgeloos worden gerepatrieerd. TGCR staat garant voor een snelle afwikkeling in geval zich een dergelijke calamiteit voordoet . Om deze zekerheid te garanderen ziet TGCR streng toe op de vervulling van de solvabiliteits- en –liquiditeitsvoorwaarden van haar deelnemers. Niet alleen preventief, maar ook actief houden staan wij uw onderneming bij.

tors die pakketreizen aanbieden vallen onder de garantie van TGCR. Losse vliegtickets en losse hotelovernachtingen vallen NIET onder de garantie van TGCR.

U kunt online aanmelden. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvangt u de nadere toelatingsvoorwaarden en wordt u geinformeerd over de verdere toelatingsprocedure.

Aanvraag Deelnemersschap

Vul het onderstaande formulier in. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij u benaderen met een toelichting over de toelatingsvoorwaarden.